Akçakale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : Yok
WEB https://akcakalemtal.meb.k12.tr
Adres : YENİŞEHİR MAH. MİMAR SİNAN SK. NO 30A AKÇAKALE / ŞANLIURFA
VİZYON : Akçakale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz; Ülkemizde ve bölgemizde sektörel faaliyetleri yönlendirebilen çağdaş teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrencilerin yetiştirildiği ve ilgili diğer kurumlara örnek olabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Akçakale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak misyonumuz; Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi istek ve kabiliyetlerini de dikkate alarak çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen kalifiye insan gücü olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 11 ÖĞRENCİMİZ 4 YILLIK ÜNİVERSİTE KAZANDI. (TARİH, COĞRAFYA, TÜRKÇE ÖĞRT., İLAHİYAT ) 10 ÖĞRENCİMİZ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ, 4 ÖĞRENCİMİZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜNÜ KAZANDI.

Saatler : 08.00-16.10
Servis : Servisimiz mevcut değildir.
Ulaşım : Yaya ve özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : YENİŞEHİR MAH. MİMAR SİNAN SK. NO: 34 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 1 km, İl Merkezine 59 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL, MASA TENİSİ, BASKETBOL